Binnenkort op deze plek meer over Bureau LWPC

 

We zijn druk bezig met het ontwikkelen van de nieuwe website van Bureau LWPC. Wij vragen u om nog heel even geduld te hebben.

 

Bureau LWPC houdt zich bezig met het ontwikkelen en uitvoeren van projecten voor kwetsbare burgers. We zoeken hierbij  nadrukkelijk de samenwerking met bestaande initiatieven, vullen op maat aan waar dat nodig is en helpen deelnemers aan onze projecten via een aanpak op basis van gelijkwaardigheid om een sterker sociaal netwerk op te bouwen.

 

Voorbeelden van onze projecten zijn:
OpenJeHart: een concept voor mensen van alle leeftijden en achtergronden, met een klein sociaal netwerk en de behoefte aan uitbreiding daarvan. www.openjehart.nu

 

Mantelkring: opgezet vanuit de gedachte “Wie zorgt voor de mensen die zorgen”. Speciaal ontwikkeld voor het ondersteunen van mantelzorgers (respijtzorg), met als doel deze vaak overbelaste groep te verbinden met anderen en zichzelf. www.mantelkring.nl

 

SOEP! (Samen Op Expeditie (met) Poen!): bedoeld voor jongeren uit gezinnen met weinig financiële middelen. We geven hen handvatten om hen vertrouwd te maken met de praktische en emotionele aspecten van geld en alles wat daarbij hoort.

lw2


Met vriendelijke groet,

 

Liane Wolfert

Bureau LWPC
06-48173998
liane.wolfert@openjehart.nu