Kennis inzetten en nieuwe kennis opdoen

Een juiste mix van mensen en middelen is de basis om de uitvoering op rolletjes te laten lopen. We gaan graag telkens opnieuw die uitdaging aan, met creatieve, ambitieuze en vakkundige oplossingen.

Bureau LWPC heeft naast het ontwikkelen van projectplannen voor de sociaal-maatschappelijke sector ook ruime ervaring in de uitvoering van die projectplannen.

Kernteam
Als projectbureau werken we vanuit een kernteam, waarbij we bij de samenstelling van de projectteams kunnen beschikken over de expertise van een grote schil van specialisten. Waar nodig vormt het projectteam een verlengde van de al bestaande kennis en vaardigheden binnen een organisatie.

Hoe mooi is het als je vanuit je hart mag leven en je medemens een steuntje in de rug mag geven, zodat hun leven een stukje mooier wordt. Dit is wat ik bij OpenJeHart en Mantelkring mag doen. En dankzij een gedegen interne opleiding is dat met zichtbaar resultaat. Op elke vrijdagochtend coach ik tijdens een heerlijke wandeling in het Natuurpark in Lelystad. De verbinding die onderling plaatsvindt en het vertrouwen die de mensen in mij hebben, geeft mij een geweldig gevoel.

Irma Stavenuiter

Coach bij Mantelkring en OpenJeHart

Uitvoeren in de praktijk

Even voorstellen: Anja

Even voorstellen: Anja

Wie ondersteuning krijgt via de WachtVerzachter komt uit bij het Aandachtcentrum, dat zorgt voor telefonische ondersteuning. Deze ondersteuning wordt veelal gegeven door ervaringsdeskundigen. Een van hen is Anja, die in het verleden te kampen kreeg met psychische klachten, maar uiteindelijk toch weer in een betaalde baan terecht kwam.

Lees meer

… Jannie

 

,,Ik had mijn baan verloren en stak niet zo lekker in mijn vel. Ik wandelde eens mee met OpenJeHart. Deze bijeenkomsten van OpenJeHart voelden als een warm bad. Het beviel zelfs zo goed dat ik uiteindelijk coordinator van Mantelkring werd en nu ook zelf als coach groepen begeleid.”