Heeft u werknemers die naast hun baan voor een naaste of kennis zorgen? Het zorgen voor iemand anders naast een drukke baan erg belastend zijn voor een werknemer en het kan bijdragen aan stress op het werk, afwezigheid, hoger verzuim of zelfs ontslag. En dat is jammer, want dat hoeft helemaal niet.

Bestel nu uw Early Bird ticket met € 50 korting!

Ongeveer 1 op de 5 werknemers is naast zijn of haar drukke baan ook nog mantelzorger. Dat vraagt om een beleid dat HR-medewerkers en mantelzorgers ook ondersteunt om het welzijn van beiden zoveel mogelijk te bevorderen. Dit beleid in gang zetten gebeurt echter lang niet altijd door tijdgebrek of door een gebrek aan financiële middelen. De ervaring leert dat een serieuze inspanning van bedrijven op dit terrein zich dubbel en dwars terugbetaalt.

Daarom besloten Kappa Helpt!, WWZ Consultancy en Bureau LWPC de handen ineen te sluiten om het onderwerp te bespreken en naar oplossingen te zoeken door middel van een symposium, gericht op iedereen die zich bezighoudt met het beleid rondom personeel.

Wilt u ook weten hoe u kunt zorgen voor een mantelzorgvriendelijk beleid binnen uw organisatie? En hoe goede werknemers die ook voor iemand anders zorgen binnen de organisatie kunt behouden, met zelfs een stijgende productiviteit, kwaliteit en loyaliteit?

Kom dan op vrijdag 9 februari naar het Symposium Aandacht Voor Werk & Mantelzorg van 13.30-17.00 uur in Alkmaar.

Naast plenaire sessies zullen er inspiratiesessies plaatsvinden met ervaringsdeskundigen, waaronder Nicolien van Duinen, HR directeur van Renault Nederland, die zich al jaren inzet voor een inclusief personeelsbeleid bij Renault.

Locatie: De Ondernemerstuin
Adres: Berenkoog 35 Alkmaar
Datum: 9 februari 2018
Tijd: 13.00-17.00

Bestel nu uw Early Bird ticket met € 50 korting!